ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ Ε.Π.Ε.

Η ΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΤΣΙΜΕΝΤΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

 ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(ΣΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ)ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ  ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ,ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.

 

ΤΟ HERAKLES ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΚΙΑ ΤΩΝ 5Ο ΚΑΙ 25 ΚΙΛΩΝ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΤΟΧΗΣ 32,5R.ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ 52,5N.

ΤΟ BASIS ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 42,5 M ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 40 ΚΙΛΩΝ.

ΤΟ ΠΥΡΟΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΛΙΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ.

 

 

Random Image

26112010_013.jpg